Overzichtsfoto Strijp-S

Integrale aanpak voor gebieds ontwikkelingen Over ons

Experts in integrale coördinatie en realisatie van infra werkzaamheden

WSP InfraOntwikkeling is een organisatie met ruim 35 jaar ervaring. Door de jaren heen hebben wij verschillende complexe (en minder complexe) gebiedsontwikkelingen van initiatief tot oplevering en beheer vorm gegeven in samenwerking met onze klanten. Wij werken landelijk met een klein team van professionals vanuit een thuisbasis in Eindhoven. Met trots houden wij kantoor op een van onze projectlocaties: Strijp-S.

FTR_9433.jpg

Optimalisatie

Wij zetten onze expertise en jarenlange ervaring graag al in als de stedenbouwkundige of (landschaps)architect middels een schetsontwerp vorm geeft aan het planidee van onze klant. Met onze kennis van ontwerp, proces en kosten zijn wij dé infra bouwmanager voor vastgoedontwikkelaars en ontwikkelende bouwers.
Meer over deze expertise

Meer over deze expertise
FTR_9477.jpg

Integrale coördinatie en realisatie

De integrale coördinatie en realisatie van infra werkzaamheden binnen een vastgoedontwikkeling is als een succesformule voor onze klanten. Onze toegevoegde waarde is het grootst wanneer een project complex van aard is. Uiteraard ontzorgen wij ook met veel enthousiasme onze klanten bij kleinere ontwikkelingen.

Meer over deze expertise