icon-arrow-right
HomeProjecten Werthaboulevard

Werthaboulevard

Weert

Wertha Boulevard is een 2,5 ha grote gebiedsontwikkeling van Jongen Bouwpartners gelegen aan de Zuid Willemsvaart tegen de binnenstad van Weert aan.

Ontwikkeling

Aan de voormalige Industriekade van Weert verschijnt een park met halfvrijstaande woningen met patiotuin, ruime appartementen, watervilla’s en stadswoningen. Direct aan de nieuwe Werthaboulevard ontstaat zo een prachtige nieuwe woonomgeving: Park Zuytwillemsvaert. Een ambitieuze ontwikkeling, want de ruim 200 woningen en appartementen die hier gerealiseerd gaan worden, komen te liggen in een opvallend groene en waterrijke omgeving.

 

Met de Zuid-Willemsvaart en een bruisende binnenstad op steenworp afstand. In het Park Ceres wordt in oktober een kunstwerk onthuld van Studio Job gebaseerd op de oude hijskraan van het Landbouwbelang

 

Werkzaamheden WSP

WSP InfraOntwikkeling ontwerpt de infrastructuur en coördineert de realisatie van de infrastructurele werkzaamheden van zowel het particuliere alsmede de openbare gebied dat wordt overgedragen aan de gemeente Weert. Het project is momenteel voor 95% gerealiseerd.

Feiten & cijfers

 • Klant
  Bouwbedrijf Jongen
 • Looptijd
  2015-2023
 • Aantal wooneenheden
  200 woningen
 • Ontwikkeling
  Gebiedsontwikkeling, Binnenstedelijke ontwikkeling
 • Betrokken bedrijven
  Jongen bouwbedrijven, WSP InfraOntwikkeling,
 • Projectcategorieën
  Lopende projecten

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »
+