icon-arrow-right
HomeExpertise

Integraal infra ontwikkelen

WSP InfraOntwikkeling staat voor een integrale coördinatie en realisatie van infra werkzaamheden. Als onderdeel van VolkerWessels zijn wij voortdurend in ontwikkeling: Van initiatief tot oplevering en beheer van (complexe) gebiedsontwikkelingen.

Een (vastgoed)ontwikkeling staat namelijk niet op zichzelf. Om tot het beste resultaat te komen dient de realisatie van de opstallen en de inrichting van de openbare ruimte naadloos aan te sluiten op de ondergrondse en bovengrondse infrastructuur. WSP InfraOntwikkeling neemt namens haar klanten voor deze infra werkzaamheden de verantwoordelijkheid. Het betreft hier, behalve het ontwerp, onderzoeken en vergunningentraject, mede de disciplines bouw-en woonrijp maken, sloop, sanering en kabels & leidingen.

FTR_9433.jpg

Optimalisatie

Wij zetten onze expertise en jarenlange ervaring graag al in als de stedenbouwkundige of (landschaps)architect middels een schetsontwerp vorm geeft aan het planidee van onze klant. Met onze kennis van ontwerp, proces en kosten zijn wij dé infra bouwmanager voor vastgoedontwikkelaars en ontwikkelende bouwers. Wij kunnen zowel op abstract niveau meedenken en advies geven als met technische kennis de betrokken partijen, zoals de ontwerper, aannemer, nutspartij en overheidspartijen aansturen en/of meenemen in het proces. Doordat wij verantwoordelijkheid nemen voor de gehele infrastructuur kunnen optimalisaties tijdig worden herkend en benut. Zo vinden wij in samenwerking met onze klanten de juiste balans tussen technische-, esthetische- en financiële haalbaarheid.

FTR_9477.jpg

Integrale coördinatie en realisatie

De integrale coördinatie en realisatie van infra werkzaamheden binnen een vastgoedontwikkeling is als een succesformule voor onze klanten. Daarom dat WSP InfraOntwikkeling hier voor staat! Onze toegevoegde waarde is het grootst wanneer een project complex van aard is. Uiteraard ontzorgen wij ook met veel enthousiasme onze klanten bij kleinere ontwikkelingen.

 

Waarom kiezen voor WSP InfraOntwikkeling?

  • WSP InfraOntwikkeling is dé integrale infra partner van initiatief tot en met oplevering en beheer.
  • Wij leveren één infra aanspreekpunt voor onze klanten.
  • Door onze kennis van ruim 35 jaar ervaring komen wij tot het beste integrale projectresultaat.
+