Start verkoop 31 woningen Bosranden in Huis ter Heide

VolkerWessels Vastgoed is begonnen met de verkoop van 31 woningen in de tweede fase van deelgebied Bosranden. De woningen liggen in de wijk Sterrenberg in Huis ter Heide, aan de rand van Zeist. Deze groene, bosrijke omgeving met uitstekende bereikbaarheid, op minder dan tien kilometer afstand van Utrecht, maken deze locatie een bijzonder aantrekkelijke plek om te wonen.

2159-tot-hth-v13-0003helft-van-dubbele-villa.jpg
2159-tot-hth-v13-0003helft-van-dubbele-villa.jpg

Bosranden is een gebied met een geheel eigen karakter: aan een slingerende laan worden, midden in het groen, stijlvolle herenhuizen en klassieke villa’s gebouwd. Ruime percelen en modern wooncomfort typeren het wonen in deze nieuwe wijk. Een aantal herenhuizen wordt standaard voorzien van het EnergieNotaNul-pakket®. Dit pakket maakt het mogelijk om op een financieel aantrekkelijke manier comfortabel en duurzaam te wonen.

Het woningaanbod kent verschillende prijsklassen en loopt uiteen van ruime herenhuizen op percelen vanaf 130m² tot vrijstaande villa’s op kavels van meer dan 500m². In combinatie met de vele optiemogelijkheden biedt Bosranden voor iedere gezinssituatie een aantrekkelijke huis.

De rijke, klassieke architectuur van Bosranden wordt gekenmerkt door traditioneel metselwerk, stijlvolle voordeuren, houten kozijnen, ruime erkers en bijzondere kappen. De in samenhang ontworpen woningen vormen een vertrouwde en rustige woonomgeving die opgaat in het omliggende groen. Vanuit de wijk loopt men zo het natuurgebied van het Utrechts Landschap in.

De verkoopdocumentatie is verkrijgbaar in het verkoop- en informatiecentrum aan Sterrenberglaan 17 te Huis ter Heide en via de website www.wonenopsterrenberg.nl. Inschrijven is mogelijk tot 14 november 2016.