Collega René fietst voor de 7e keer de Giro di Kika!

Dit jaar gaat collega Verstraate René voor de 7e keer de uitdaging aan voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) om de Giro di KiKa te fietsen: Van 18 juni t/m 23 juni fietst hij 5 dagen door de Dolemieten, een tocht van 600km en 16.000 hoogtemeters!

WSP InfraOntwikkeling_GdK22-0853.jpg

De weg naar 18 juni

Al 6 keer eerder reed René de Giro di Kika in de Dolemieten, door weer en wind voor het goede doel. Als WSP InfraOntwikkeling zijn wij een trouwe sponsor van René en trots dat hij dit jaar wederom de uitdaging weer aan gaat.

De afgelopen weken is René volop gestart met trainen voor de grote tocht: Startend met de #VoltaLimburgClassic en de #AmstelGoldRace, met daarna een trainingsweekend in de #Vogezen met andere deelnemers van Giro di Kika en een eerste duurtraining in eigen land. "Het was goed om te zien hoe de beentjes er voor staan" zegt René, "Verschillende zware beklimmen zijn langs gekomen, soms zelfs met hellingen van 15%." En dat is maar goed ook, want de etappes van Giro di Kika zijn dit jaar nog zwaarder dan voorgaande jaren. Maar René heeft er zin in en telt de dagen af tot de start!

Geef een duwtje in de rug

Hoewel René al verschillende sponsoren aan zich heeft weten te binden, kan hij altijd nog een extra duwtje in de rug gebruiken! Wil je René ook sponseren voor het goede doel? Doe dat via: www.girodikika.nl/rene-verstraate-giro-di-kika-2023. Wij wensen René veel succes met de laatste voorbereidingen!